kezibaratok

kezibaratok

"Támadásban türelmes koncentrált játékra, hátul pedig stabil védekezésre lesz szükségünk"

Így várják a Siófok-Békéscsaba mérkőzést a csapatok.

2023. január 31. - Partandras1992

A férfi kézilabda-világbajnokság véget ért, ám a kézilabda nem áll meg. Mind a női, mind a férfi kézilabda bajnokság folytatódik, sőt a héten a Magyar Kupában is pályára lépnek csapatok. 

sirian_szederke_2.jpg


A mai nap folyamán a Siófok a Békéscsaba ellen lép pályára hazai pályán a női kézilabda NB1-ben.

A Balaton-partiak legutóbb hazai pályán legyőzték az Érdet, míg a Békéscsaba Debrecenben szenvedett nyolcgólos vereséget.

A Békéscsaba együttesétől Papp Bálint vezetőedző, valamint Andróczki Flóra mondták el várakozásaikat. a lila-fehér klub honlapjának.

„A Siófok egy remekül védekező csapat, fontos lesz, hogy mi is a gyors játékunkat erősítsük. Fontos lesz, hogy a védőfal és a kapus között megfelelő legyen az összhang." – nyilatkozta a jobbszélső Andróczki Flóra.

„Tudjuk, hogy a Siófok együttesébe több játékos is visszatér. Kettős terhelésben vannak az idei szezonban, rapszodikus, ahogy játszanak. Vannak rosszabb mérkőzéseik, de komoly erőt képviselnek, különösen hazai pályán.” – ezt már Papp Bálint vezetőedző nyilatkozta.

A Balaton-partiaktól a beálló, Sirián Szederke mondta el véleményét a mérkőzés előtt.

„Az Érd elleni győzelem nagyon fontos volt számunkra. Bár kevés időnk van felkészülni a Békéscsaba ellen, minden erőnkkel azon leszünk, hogy jó teljesítményt nyújtsunk. Támadásban, türelmes koncentrált játékra, hátul pedig stabil védekezésre lesz szükségünk.” - nyilatkozta. 

sirian_szederke_1.jpg


A Siófok-Békéscsaba mérkőzés ma 18 órától lesz, amelyet itt láthatnak.

 

siofok-bekescsaba_2023_01_31_1800_kozvetites_itt_1.png


Borítókép: Facebook.com/ Siófok KC 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezibaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr6118038134
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása