kezibaratok

kezibaratok

Bravúr után újabb meglepetést szerene a Mosonmagyaróvár, javítaná a kisklását a Fradi

A Magyar Kupa címvédő Ferencváros a Győrt legyőző Mosonmagyaróvárt fogadja.

2023. szeptember 13. - Partandras1992

andrea_lekic_3.jpg


A női kézilabda Nb1 harmadik fordulójában igazi rangadó elé nézünk, főleg annak fényében, ami a a női kézilabda Bajnokok Ligája nyitófordulójában történt. A Ferencváros sokkoló vereséget szenvedett a Metztől hazai pályán, míg a Győr óriási csatában nyert a Brest vendégeként, a Debrecen pedig magabiztosan verte a Sävehof gárdáját a Hódos Imre Sportcsarnokban.
Ez a három csapat lép pályára szerdán a K&h ligában.  

A bajnoki címvédő Győr véleményem szerint magabiztosan fogja verni az MTK-t, akárcsak a Debrecen a NEKÁ-t Balatonbogláron.

A nap slágermérkőzése a Ferencváros-Mosonmagyaróvár találkozó lesz, amely sok érdekességet tartogathat, ezért ezt fogom komolyabban elemezni.
Gyurka János együttese óriási meglepetésre legyőzte hazai pályán a bajnoki címvédő Győrt, ami miatt lépéselőnybe került a riválisokkal szemben a dobogóért folytatott harc során.

A mosoniak pihentebben fognak érkezni az Elek Gyula Arénába, ugyanakkor egy bizonyítani akaró együttes lesz az ellenfele, ami mindig érdekes helyzet, főleg ha két hasonló erősségű csapat találkozik.

Ebben az írásban azt próbálom elmondani, milyen érvek szólnak a Ferencváros sikere mellett és mi szól a Mosonmagyaróvár győzelme mellett.

ferencvaros-mosonmagyarovar_elek_gyula_arena_1800.png

Győz a Fradi mert

1. Hazai pályán szerepel
2 Bizonyítani akarja, hogy kisiklás volt a BL vereség  
3 Mentálisan erős csapat
4 Akiknek nem ment a bl-ben, azoknak jobban fog menni most a játék

Győz a Mosonmagyaróvár mert

1 Pihentebb, ugyanis nem játszott a hétvégén
2 Erős és egységes csapat
3 Ugyanis bizonyítani akarja, hogy nem volt véletlen a Győr legyőzése

Ezek csak a legfontoabb tények, de azt nem tudni, hogy mi lesz a mérkőzésen, abban viszont biztos vagyok, hogy a Ferencváros sokkal jobban fog játszani, mint tette azt a Metz ellen. Az biztos, hogy nehéz meccs lesz mindkét gárda számára, amelyet ma 6-tól játszanak. A meccset az M4 Sport közvetíti, amelyen telt ház lesz, ami 1200 embert jelent. Érdekes találkozó lesz. 

Borítókép: Facebook.com/ Ferencvarosi Torna Club 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezibaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr2518213477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása