kezibaratok

kezibaratok

Fontos meccset vív a Szeged és a Veszprém a BL-ben

A Szegednek a győzelem továbbjutást, míg a Veszprémnek negyeddöntőt érne

2023. február 16. - Partandras1992

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó előtti fordulójában a Pick Szeged hazai pályán fogadja a THW Kiel gárdáját, míg a Telekom Veszprém Magdeburgba látogat.

petar_nenadic_2.jpg


Utóbbi csapatnak a győzelem, egyből negyeddöntőt ér, míg Juan Carlos Pastor csapatának a két pont megszerzése a továbbjutást jelentené.

A Szeged nagyon rosszul kezdte a BL idei szezonját, emiatt csak a hatodik helyen áll, de egy mai siker a továbbjutást jelentené a csongrádiak számára.


A szegediekhez hosszú idő után visszatér Luka Stepancic, míg Bodó Richárd sérülés miatt kénytelen kihagyni ezt az összecsapást is, akárcsak Matej Gaber. Utóbbi szintén sérülés miatt nem állhat Juan Carlos Pastor rendelkezésére.

  
A Telekom Veszprém remekül kezdte a szezont, ám a legutóbbi mérkőzésen hazai pályán kapott ki a GOG-től.
Momir Ilic együttese ma a Magdeburg ellen lép pályára és egy győzelem esetén automatikusan negyeddöntőbe jutna a bakonyi gárda.
Ez esetben pedig nem kellene negyeddöntőért játszania a Telekom Veszprémnek.

A bakonyaiak új igazolása Nedim Remili még nem játszhat, ő csak az egyenes kieséstől bevethető a francia irányító-átlövő.

A tegnapi nap folyamán eldőlt, hogy a szegedi csoportból a Kielce és a Barcelona tegnapi győzelmével automatikusan bejutottak a negyeddöntőbe.

A Szeged 18:45-kor kezd a Pick Arénában, míg a Telekom Veszprém 20:45-kor kezd Magdeburgban.

Borítókép: Facebook.com/ Telekom Veszprém Handball Team 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezibaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr518050932
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása