kezibaratok

kezibaratok

Most mutasd meg Fradi!

A továbbjutásért lép pályára a zöld-fehér alakulat.

2023. február 28. - Partandras1992

A férfi kézilabda Európa-liga csoportkörének záró fordulójában, a Ferencváros együttese a német Flensburg ellen lép pályára. A magyar csapatból hiányzik sérülés miatt Füzi Dániel, míg a németektől a kapus, Kevin Möller és a svéd irányító Jim Gottfridsson nem állhat Maik Machulla vezetőedző rendelkezésére.

lekai_mate_2.jpg


A német csapat a csoport esélyeséhez méltón már megnyerte a csoportját és az is eldőlt, hogy a dán Skjern ellen lépnek majd pályára a legjobb nyolc közé jutásért. Amennyiben a Ferencváros pontot szerez, (őszintén szólva, ehhez csoda kéne) akkor továbbjut a csoportból, függetlenül attól, hogy a PAUC mit játszik a Benidorn ellen.

Pásztor István együttese kiváló formában van, a világbajnokság óta csak kétszer kapott ki, egyszer a Magyar Kupában Tatabányán, illetve most szombaton hazai pályán a Veszprém ellen. Utóbbitól 40-30-ra.

A német csapat jelenleg 5. a Bundesligában 30 ponttal, ami még éppen hogy Európa-liga indulást jelent Németországban a kupában pedig a Rhein Neckar Löwen ellen lépnek pályára, aki közvetlen rivális.

most_mutasd_meg_ez_a_vizsga_gyerunk_fiuk_ftc-flensburg_2023_02_28_2045_riz_levente_sportcsarnok.png

A Flensburg az Európa-liga megnyerésére is esélyes lehet, már csak azért is, mert az észak-német városban rendezik meg a sorozat négyes döntőjét.

A Ferencváros eddig 8 pontot szerzett a nemzetközi kupában, hazai pályán legyőzte az Ystads és a Pauc gárdáját, döntetlent játszott a svéd csapattal illetve otthon a Valur Reykjavik együttese ellen.

A játéknapon még a Fejér. B.Á.L. Veszprém hazai pályán zárja az Európa-ligát a Benfica ellen, a Füred pedig a Skjern együtteséhez látogat. Az már korábban eldőlt, hogy mindkét magyar csapat búcsúzik a csoportkör végén.

A magyar mérkőzések

17:00 Fejér B.Á.L. Veszprém-Benfica
18:45 Skjern-Balatonfüred
20:45 FTC-Flensburg

Borítókép: Facebook.com/ FTC Kézilabda 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezibaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr8618060420
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása