kezibaratok

kezibaratok

A továbbjutásért lép pályára a Mosonmagyaróvár és a Debrecen, a csoportgyőzelemért a Siófok

Sorsdöntő meccsek az Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában.

2023. február 19. - Partandras1992

A női kézilabda Európa-liga csoportkörének zárófordulójában három magyar csapatnak, a Siófoknak, a Mosonmagyaróvárnak, és a Debrecennek is szurkolhatunk.

mosonmagyarovar_6.jpg

A csoportkörből már továbbjutott Siófok idegenben, Dortmundban lép pályára a csoportelsőségért. A Balaton-parti együttesnek ehhez a döntetlen is elegendő.

A csoportdöntőn 10000 szurkoló fogja buzdítani a sárga-feketéket, akik közül feltételezhetően sokan mennek át a fél 6-kor kezdődő focimeccsre (Dortmund-Hertha lesz a német labdarúgó bajnokságban)

A Siófok az előző fordulóban fontos mérkőzést nyert hazai pályán a Besancon ellen, ami számukra a továbbjutást jelentette, míg a Dortmund is könnyedén nyert a Molde ellen.

A Dortmund együttesében a legnagyobb név Alina Grijseels, aki utolsó szezonját játssza a sárga-feketéknél, ugyanis Metz-be távozik.

dortmund_siofok_kezilabda_uros_bregar_nyilatkozat.jpg

 

Sorsdöntő meccs Mosonmagyaróváron és Debrecenben

Ezt követően az UFM Arénában, a Mosonmagyaróvár fogadja a Natalie Hagmannal, Anna Lagerqvisttel felálló Nantes együttesét, akiknek győzniük kell ahhoz, hogy elérjék a csoport második helyét. Gyurka János együttese kétszer legyőzte a norvég Fana gárdáját, kétszer kikapott a dán Ikasttól és a Nantes-tól idegenben, azonban a franciák kikaptak Norvégiában, így egy győzelem esetén második helyen végez a Mosonmagyaróvár.

a_tet_a_tovabbjutas_mosonmagyarovar-nantes_2023_02_19.png

Ezzel a találkozóval egyidőben zajlik majd a Sola-Nykobing találkozó, ami a Debrecen számára lesz fontos. A norvég csapat győzelmével jelentős esélye nyílik a hajdúságiak számára a továbbjutás megszerzésére. Amennyiben Szilágyi Zoltán együttese legyőzi a horvát Podravka gárdáját, akkor továbbjut a csoportból.

dvsc_podravka_2023_02_19.jpg

 

Rangadó az Elek Gyula Arénában! 

A férfi kézilabda bajnokságban is lesz egy nagyon komoly rangadó, ugyanis a Ferencváros hazai pályán fogadja a dobogóra is esélyes Tatabányát.

Ezt a találkozót az M4 Sport+ fogja közvetíteni.

 

ftc_tatabanya_2023_02_19.jpg

A mai program

Európa-liga

14:00 BVB-Siófok (Sport1)
16:00 Mosonmagyaróvár-Nantes (Sport1)
18:00 DVSC-Podravka (Sport1)

ffi kézilabda nb1

FTC-Tatabánya (M4 Sport+)

Borítókép: Facebook.com/ Mosonmagyaróvári KC 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezibaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr4918053090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása