kezibaratok

kezibaratok

Simán nyert a Fradi Érden, három rangadó a férfi kézi NB1-ben

Nem csak a lányoknál, hanem a fiúknál is slágermeccsek lesznek.

2023. február 25. - Partandras1992

Néhány éve rangadó volt, mára egy tükörsima meccs. Így lehetne jellemezni a tegnapi Érd-Fradi női kézilabda Nb1-es bajnokit, ahol a Ferencváros együttese nagyon simán, 41-19-re győzött.

angela_malestein_3.jpg

A találkozó pikantériája volt, hogy Simics Judit, aki jelenleg az Érd vezetőedzője, sokáig a Fradi utánpótlásában volt edző, illetve Csiszár-Szekeres Klára tavaly még a zöld-fehéreket erősítette.

A mérkőzést kiválóan kezdte a Ferencváros, de az Érd visszajött Kopecz Barbara vezetésével 8-6-ra, így Elek Gábor időt kért negyedóra után.

Ezt követően a Fradi fegyelmezett játékkal ismét meglépett, az első félidőben 20-10 volt az állás a zöld-fehéreknek.

A második félidőben az Érd ameddig tudta tartani magát, addig tartotta, de a végén nagyon simán 41-19-re nyert Elek Gábor együttese a "második otthonában" 

A mai nap nem csak a női, hanem a férfi bajnokságban is rangadókat játszanak.

A nőknél az MTK fogadja a Dunaújvárost, ami azért is érdekes, mert a tavalyi évben Vágó Attila, még a fejér vármegyeieket irányította, most pedig az MTK kispadján ül.
Az ősszel, nagy csatában 25-23-ra nyert a Dunaújváros, azonban Rapatyi Tamás együttese az elmúlt öt mérkőzését elveszítette a bajnokságban és kiesett a Magyar Kupából is.

mtk-dunaujvaros_2023_02_25_1700_riz_levente_sport_es_rendezvenykozpont.png

A másik érdekes meccs lehet a Budaörs és a Kisvárda egymás elleni mérkőzése. Utóbbi együttestől távozott Bakó Botond, átmenetileg a korábbi kiváló beálló, Bányász-Szabó Valéria vezeti a vendégeket.

A férfiaknál ma három rangadót is rendeznek, az Elek Gyula Arénába látogat a Telekom Veszprém, a Pick Arénába a Balatonfüred és Csurgóra a Tatabánya.


Az Elek Gyula Arénában toronymagas esélyes a Veszprém, azonban Momir Ilic csapatában nem lesz ott Petar Nenadic, akitől a bakonyiak a tegnapi nappal megváltak. Ott lesz viszont az új igazolás Remili, aki remek formában várja a találkozót.

A Ferencváros együttesénél mindenki felépült, így érdekes mérkőzésre lesz kilátás.


ftc_veszprem_2023_02_25_18_30.jpg
A Szeged-Balatonfüred mérkőzésre mindenképpen egy bizonyítani akaró Szeged áll ki, ugyanis a csongrádiak a BL-ben súlyos, megalázó vereséget szenvedtek a címvédő Barcelona otthonában, míg a Balatonfüred otthon, (Veszprémben) kikapott a Sporting együttesétől.

A Tatabánya és a Csurgó együttese nem csak a bajnokságban, hanem a Magyar Kupában is pályára lép egymás ellen a Győrben rendezendő négyes döntőért. 

Borítókép: Facebook.com/ FTC Kézilabda 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezibaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr2418058052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása