kezibaratok

kezibaratok

Kiütés a rangadón!

Ez a vártnál is simább volt.

2023. április 02. - Partandras1992

Kiütés minden tekintetben! Így tudnám jellemezni a tegnapi Győr-Ferencváros találkozót, ami a női kézilabda NB1 legjobban várt rangadója volt. 

gyor_ftc_2023_04_01.jpg

Remekelt Toft a Győr kapujában! 

A mérkőzésen a várakozásoknak megfelően telt ház, azaz 5500 ember volt kint a helyszínen. A derbit, a Fradi kezdte jobban, de aztán a Győr kapusa, Sandra Toft elkezdett védeni. Ez később megalapozta a Rába-partiak sikerét. Az első 30 perc után már 17-8-ra vezetett a Győr, amivel gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés.

A második félidőben a Ferencváros ugyan küzdött, de fontos pillanatokban szerzett gólt Ana Gros, ráadásul Toft ott folytatta, ahol az első játékrészben abbahagyta. Elek Gábor együttesének még 10-en belül sem sikerült maradnia, teljesen megérdemelten nyert a Győr, még ilyen különbséggel is.

A végeredmény. Győr-Ferencváros 31-20

Ezek után feltehetjük a kérdést.

Miben volt jobb a Győr a Fradinál tegnap. Mindenben.
Hol dőlt el a mérkőzés? Amikor Sandra Toft elbizonytalanította a zöld-fehérek lövőit.

Akik ismerik a dán kapust, azok tudják, hogy világklasszis, aki akkor véd, amikor nagyon kell. Az első félidőben 58%-os hatékonysággal teljesített a kapuban.

Ana Gros a Fradi mumusa

Elöl remekelt Ana Gros, aki lassan már a Ferencváros mumusának számít. Korábban 13 gólt lőtt a zöld-fehéreknek, most 10-et.

Az utolsó meccsük a bajnokságban egymás ellen

A két edző a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón átölelte egymást, amit nagyon jó volt látni, remélve azt, hogy ezzel lezárják és maguk mögött hagyják a múltat.

A BL-ben mindkét csapat áll, a Győr az Odensével, a Fradi a Metz együttesével játszik a budapesti Final Fourért. A Győr Odensében, míg a Ferencváros hazai pályán kezdi a párharcot.  

Borítókép: Facebook.com/ Győri Audi Eto KC 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezibaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr1818091650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása