kezibaratok

kezibaratok

Veszprémi bravúr, győri siker a magyaros rangadón, szégyenteljes Fradi vereség

Ez történt a kézi Bl-ben.

2023. szeptember 18. - Partandras1992

Az előző hét szerdán és csütörtökön megkezdődött a férfi kézilabda Bajnokok Ligája is. A Telekom Veszprém óriási bravúrt hajtott végre azzal, hogy Németországban legyőzte a címvédő Magdeburgot 33-28-ra.
Ezzel komoly lépést tehet, a csoport első két helyének megszerzése felé, de ehhez nagyon sok van még hátra. A Szeged ezzel szemben szépen játszott, de vereséget szenvedett hazai pályán a PSG együttesétől. Kárpáti Krisztián gárdája 31-29-re kapott ki a Pick Arénában. Momir Ilic együttese a következő fordulóban hazai pályán fogadja a francia ezüstérmes Montpellier gárdáját, míg a Pick Szeged a THW Kiel otthonába látogat.

A női kézilabda Bajnokok Ligájában a Ferencváros újabb súlyos vereséget szenvedett.
Ezúttal a címvédő Vipers együttesétől kaptak ki a fővárosiak, 37-26-ra. A találkozón az első 20-25 percig jól tartotta magát a Fradi, de aztán a második 30 percben esélye sem volt Martin Albertsen együttesének, így két kör után 0 ponttal állnak a tavasszal még döntőben szereplő zöld-fehérek.

A „magyaros rangadón” a Győr a vártnál simábban 35-23-ra nyert a Debrecen ellen, így Ulrik Kirkely csapata két meccs után négy ponttal áll.

A Győr legközelebb a CSM Bucuresti otthonába látogat, míg a Debrecen hazai pályán fogadja az éppen a románokat legyőző Bietigheim gárdáját, míg a másik csoportban a Ferencváros a Krim Ljubljana együtteséhez látogat. Érdekes meccsek leszneksandra_toft.jpg
Borítókép: Facebook.com/ Győri Audi Eto KC 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezibaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr4118216761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása