kezibaratok

kezibaratok

Köszönjük, Roli és Máté! "Ez jó mulatság, férfimunka volt"

Tovább él a remény a nyolc közé jutásért.

2023. január 21. - Partandras1992

A magyar férfi kézilabda-válogatott óriási csatában győzte le Brazíliát a svéd-lengyel közös rendezésű világbajnokságon.

Kiváló kezdés, majd egy kapuscsere után visszaesés!


A találkozót a mieink kezdték jobban, a 12. percben 9-3-ra vezettek Chema Rodriguez tanítványai. Mikler és Lékai remekeltek, Bodó és Ancsin többször is fontos pillanatban találtak be. Ezt követően a brazil kapitány kapust cserélt a húzása bejött, a szünetre döntetlennel mentek pihenőre a felek

Újra ellépünk, úgy tűnik megvan a siker!

A második félidőben Brazília átvette a vezetést, ám Sipos Adrián harmadik két perce után beindult a henger. Előbb Bánhidi, majd Ancsin szereztek fontos pillanatban gólokat, és Bóka is betalált a 47. percre 24-19 volt az állás ide.

Visszajönnek a meccsbe, Mikler fontos pillanatban véd!  

Egy 5-1-es szakasszal visszajön a meccsbe a brazil csapat, így Chema Rodriguez időt kér. Az azt követő támadások nem jönnek, a védekezésünk azonban működik. Ám Lékai eladja a labdát, ziccerben jönnek a brazilok és Mikler óriási bravúrral véd. A túloldalon Lékai góljával újra 2-vel megyünk.

lekai_mate_mti.jpg
Lékai Máté nagyon fontos pillanatban szerzett gólokat.
Fotó: MTI
 

EZ MEGVAN!

Lékai még 2 gólt dob, amire csak egy távoli lövésből érkezik a válasz, így nagyon fontos meccset nyertünk meg.
„Ez jó mulatság, férfimunka volt”

A játéknap számunkra másik fontos meccsén a svédek 35-30-ra legyőzték Izlandot, akik így bejutottak a legjobb nyolc közé. Amennyiben a magyar válogatott legyőzi a Zöld-foki szigetek csapatát és Svédország megveri Portugáliát, abban az esetben a Chema Rodriguez együttese bejut a legjobb nyolc közé a világbajnokságon. 

Borítókép: MTI 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezibaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr5618031186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása