kezibaratok

kezibaratok

Sikerült!

A magyar férfi kézilabda-válogatott olimpiai selejtezőt fog játszani.

2023. január 23. - Partandras1992

A magyar férfi kézilabda-válogatott a tegnapi mérkőzésen magabiztosan gyűjtötte be a két pontot a Zöld-foki szigetek csapata ellen. Chema Rodriguez csapata 42-30-ra győzött. Ezzel el is dőlt, hogy megmaradt az esély a nyolc közé jutásra, ami olimpiai selejtezőt ér.

Mi győztünk, jöhettek a svédek, akik több kulcsemberüket pihentették

A játéknap második mérkőzésén Izland legyőzte Brazíliát, így jöhetett az esti Svédország-Portugália. Glenn Solberg csapata több kulcsemberét is pihentette, így egy nagyon izgalmas találkozó kerekedett belőle. A magyar csapat csak akkor juthatott tovább, ha a társházigazda svédek legyőzik a portugálokat.
A mérkőzésen sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, amikor a svédek egy 6-0-s szakasszal elhúztak, és bár a portugálok visszajöttek a meccsbe, az északiak már nem engedték ki a győzelmet a kezükből. A középdöntő csoportból ezzel a svédek mellett a mieink jutottak be a legjobb nyolc közé.

Folytassa Mikler!

A továbbjutást követően a kapus, Mikler Roland elmondta, hogy az utolsó mérkőzése lett volna válogatott mezben, amennyiben a csapat nem jut tovább. Szerencsére nem így történt, sőt még a vb-nek sincs vége.

magyar_ferfi_kezilabda_valogatott_vb.jpgA boldog csapat
Fotó: Facebook.com/ MKSZ 


Dánia vagy Egyiptom?  

A ma esti mérkőzéseken eldőlnek a negyeddöntők párosításai is.
A magyar csapat a Dánia-Egyiptom mérkőzés győztesével találkozik az elődöntőbe jutásért. Szokatlan még leírni, az olimpiai selejtezős magyar válogatott az elődöntőért játszik. Rég volt már ilyen. 
London óta erre várunk. Ezt nagyon megérdemeltük. 

Borítókép: Facebook.com/ MKSZ 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezibaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr6518032374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása